Η ΦΑΡΜΑ ΜΑΣ

Το 1970 δημιουργήσαμε για πρώτη φορά τις δικές μας κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, με γνώμονα την ποιότητα του παραγόμενου κρέατος. Από τότε μέχρι σήμερα, καταφέραμε να δραστηριοποιηθούμε με επιτυχία στην παραγωγή αλλά και στην εμπορία κρέατος, καθιστώντας το όνομα «Μάτσης» συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, ο Μιχάλης και ο Γιώργος Μάτσης, πατέρας και γιος, μέσα από πολλή προσωπική εργασία και χάρη στην ιδιαίτερη αγάπη τους και το μεράκι τους, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της αγοράς και τη στήριξη των πελατών τους.

Η δραστηριότητα αυτή πέρασε από τα χέρια του Μιχάλη Μάτση στον υιό Γιώργο, ο οποίος επέκτεινε και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιχείρηση. Ακολουθώντας πάντοτε την παράδοση και την εμπειρία, προχώρησε στον εκσυγχρονισμό της με την εισαγωγή νέων μεθόδων εργασίας και συντήρησης του κρέατος, που είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα υγειονομικά στάνταρ και πληρούν όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές.

Έτσι, το κρεοπωλείο ο Γιώργος συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, γι’ αυτό και ανταποκρίνεται με επιτυχία τόσο στα υψηλά κριτήρια ποιότητας των καταναλωτών, όσο και στις ανάγκες του σύγχρονου εμπορίου.

Ποιότητα, ποικιλία και άριστη εξυπηρέτηση «συμπυκνώνουν» τη φιλοσοφία μας!